Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Visszatér az Exit Eden, de Amanda Somerville nélkül

2023. október 20. - Jurancsik Eszter

exiteden2_1.jpg

Évek óta nem hallatott magáról a négy remek hangú énekesnőből összeállt Exit Eden. A csapat ismert popdalokat keményített be, első albumukon, a "Rhapsodies In Black"-en olyan előadók szerzeményei szerepeltek, mint Lady Gaga, Adele vagy a Depeche Mode.

Ma a lányok bejelentették: hamarosan újra hallatnak magukról, ám most már csak hárman - Amanda Somerville ugyanis a kilépés mellett döntött, az Exit Eden Facebookos oldalán pedig családi kötelezettségeivel indokolta ezt:

Van néhány fantasztikus újdonság az Exit Edenről, amit hamarosan közzéteszünk, azonban én már nem leszek részese ennek. Mióta megszülettek a gyönyörű kis ikreim, nagyon alaposan meg kellett vizsgálnom, hogy időben és energiában mik a prioritásaim. Kérlek, higgyétek el, nem volt könnyű meghozni ezt a döntést!
Fantasztikus utazásban volt részem, és hálás vagyok az együtt töltött időért és a zenéért, amit együtt csináltunk. Marina, Clementine és Anna - további fergeteges utazást kívánok nektek, és minden jót az jövőben! A lelkem mindig velük lesz!

Marina La Torraca, Clémentine Delauney és Anna Brunner tehát hármasban folytatják tovább a munkát, remélhetőleg minél hamarabb hallunk a lányokról.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2918239361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása