Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Sharon den Adel a Within Temptation készülő albumáról: "Teljesen más lesz, mint amit megszoktak a rajongóink"

2023. június 19. - Jurancsik Eszter

305442947_5292530010782484_7739792538205051397_n.jpg

Jó ideje dolgozik új, immáron kilencedik sorlemezén a Within Temptation, ám eddig semmi konkrétumot nem árultak el a készülő újdonságról. Megjelentettek viszont hat kislemezt 2020 májusa és 2023 májusa között - ezek sorrendben az Entertain You, a The Purge, a Shed My Skin, a Don't Pray For Me, a The Fire Within és a Wireless voltak. 

Annyit tudni lehet: az új korong a 2019 elején kiadott "Resist" album vonalát követi majd, amely korong már teljes egészében a modern metal jegyében született. 

A holland zenekar énekesnője, Sharon den Adel a napokban a franciaországi Hellfesten tartott koncertjük előtt adott interjút egy sajtókonferencián, ahol ismét megosztott néhány titkot a lemezről.

Mindig törekszünk arra, hogy zeneileg fejlődjünk. És azok a dolgok, amiket most próbálgatunk, igazi kihívást jelentenek számunkra. Az új album egészen más lesz, mint amit az emberek megszoktak tőlünk. Új zenekarok inspiráltak minket, akik most valóban új hangzást képviselnek, és ezt próbáljuk beleépíteni a zenénkbe. Ez kicsit technikás jellegű vonal. 

- fedte fel a frontasszony, aki nemrég azt is elmondta, miért jó, ha egyelőre csak dalokkal jelentkeznek, most pedig újfent kitért a témára:

Ha megnézzük a dance-t és más műfajokat is, úgy látom, csak kislemezeket jelentetnek meg. Ennek éppúgy megvan az előnye és a hátránya is. Nekünk azért jó ez, mert így a média hosszabb ideig beszél a zenénkről. A hagyományos lemezkiadás menete úgy történik, hogy kiadsz három kislemezt, aztán kiadod az albumot, és néhány hét alatt lemegy az egész felhajtás. Most megpróbáljuk az utolsó bőrt is lenyúzni rólatok.

- zárta nevetve gondolatait.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5918149466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása