Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Súlyos lesz a Butcher Babies készülő albuma

2023. március 24. - Jurancsik Eszter

330988877_596132035283500_7583098135173573179_n.jpg

Öt évvel "Lilith" című sorlemeze megjelenése után újabb albumán dolgozik a kaliforniai Butcher Babies. A Heidi Shepherd és Carla Harvey énekesnők vezette banda korábban már mesélt a készülő újdonságról, amelyről eddig öt kislemez is napvilágot látott - ezek sorrendben a  Bottom Of A Bottle, a Sleeping With The Enemy, a Yorktown, a Last Dance és az It's Killin' Time, Baby! voltak.

A napokban a zenekar szőke fronthölgye, Heidi a Heavy New Yorknak adott interjút, amelyben mág több érdekességet elárult a hamarosan boltokba kerülő korong kapcsán. Megtudhattuk: igen erős anyagra számíthatnak a rajongók.

Határozottan egy súlyos lemez lesz. A fejlődésről is szól, hiszen a "Goliath" (a csapat első lemeze - a szerk.) 2010-ben jelent meg. Teljesen más ember lettem azóta. Úgy érzem, nagyon sokat tapasztaltam, többször bejártam a világot a barátaimmal. Épp most döntöm el, hogy egyáltalán mit is ragadjak meg. Különösen azért, mert ebben az iparban az emberek azt mondják, hogy "Ó, ezt most kell csinálnod". "Ó, azt kell csinálnod. Ettől leszel sikeres. Át kell állnod erre, erre, erre, erre, erre, erre, erre..." Szóval úgy gondolom, hogy albumról albumra sokkal nehezebb megőrizni az integritását annak, amit alkotni akarsz. Éppen ezért vagyok nagyon hálás, mert a zenekarban mindenki szeret kísérletezni, különböző dolgokat kipróbálni. Ezen az albumom a valaha írt legsúlyosabb dalainkat fogod hallani. 

Nemrégiben Heidi a következőket is elmondta:

Michiganben vettük fel az albumot, a semmi közepén. Télen folytak a munkálatok, és ez a lemezen is érezhető lesz, sok érdekes érzelmet felvonultat majd! Minden egyes dalba beletettük a szívünket és a lelkünket. Azt akarjuk, hogy mindegyik dal megkapja azt a figyelmet, amit érdemel. Tehát ezt az utat folytatjuk, és csak apránként szivárogtatjuk ki őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7718079322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása