Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Xandria: februárban jön az új album!

2022. november 03. - Jurancsik Eszter

0028760730_10.jpg

Három új dallal jelentkezett májusi újjászületését követően a Xandria: az egykor teljesen német tagokból álló szimfometalos csapat a Reborn, a You Will Never Be Our God, illetve a mai napon megjelent Ghosts című szerzeményekkel örvendeztette meg a rajongókat.

Marco Heubaum alapítót leszámítva minden zenész lecserélődött, új énekesnőként pedig a francia-görög származású Ambre Vourvahis-t köszönthettük, aki nemcsak kellemes fizikai megjelenéssel, de remek hangi adottságokkal is rendelkezik, így méltó utódja a 2017-ben kilépett Dianne van Giersbergennek.

A formáció korábban már elmondta: készül az új album, amelyen már Ambre-t hallhatjuk énekelni, ma pedig lerántották a leplet a korong borítójáról és dallistájáról, és azt is tudni lehet, hogy a lemez, amely a "The Wonders Still Awakening" címet viseli majd, 2023. február 3-án kerül majd boltokba.

A korong 13 szerzeményt vonultat fel, amelyek listája:

1. Two Worlds

2. Reborn

3. You Will Never Be Our God

4. The Wonders Still Awakening

5. Ghosts

6. Your Stories I'll Remember

7. My Course Is My Redemption 

8. Illusion Is Their Name

9. Paradise

10. Mirror of Time

11. Scars

12. The Maiden and the Child

13. Astèria

A borító:

xandrianewalbum.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8117969522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása