Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Xandria - You Will Never Be Our God

2022. szeptember 07. - Jurancsik Eszter

286270465_552306952932511_5438297611119658813_n.jpg

Májusban, mint egy főnixmadár született újjá a csaknem öt évig tetszhalott állapotban lévő, szimfometalos Xandria, amely zenekarban az alapító-gitáros Marco Heubaumot kivéve az összes tag lecserélődött.

A holland Dianne van Giersbergen kilépése nem kis botrányt kavart metalos berkeken belül, még két régebbi fronthölgy - Lisa Middelhauve és Manuela Kraller - is megszólaltak ez ügyben.

Az új énekesnő a 30 esztendős Ambre Vourvahis lett, aki egzotikus külsejét görög és francia felmenőinek köszönheti, és elmondása szerint 11 éves kora óta rajong a metal zenéért.

Mint azt elmondta: szívét-lelkét beleadta az új dalokba, amelyek a készülő új albumon kapnak helyet. A korongról egyelőre nincsenek hírek, ám Ambre bemutatkozása a Reborn című dal képében történt meg, és a szerzemény igencsak szép sikereket hozott a csapatnak. 

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a banda dolgozik új dalán és kisfilmjén, amely a You Will Be Never Our God címet viseli - a férfi hang nem más, mint a német Primal Fear énekese, Ralf Scheepers.

A mai napon érkezett meg hozzá a videó, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8017924629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása