Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Halestorm - Wicked Ways

2022. július 20. - Jurancsik Eszter

halestorm.jpeg

"Back From The Dead" címmel májusban jelent meg a Pennsylvania államból származó Halestorm új nagylemeze, amelyről így nyilatkozott a zenekart vezető Lzzy Hale:

Ezt a lemezt körülbelül a COVID-19 elszabadulása előtt kb. három hónappal kezdtük el írni. Miután lezárás alá kerültünk, nem tudtunk koncertezni és turnézni, egy sötét helyre zuhantam, és egyfajta identitás-krízisbe kerültem. Ez az album azt a történetet meséli el, ahogyan kimásztam ebből a szakadékból. Ez egy utazás a mentális egészség, a romlás, a túlélés, a megváltás, az újra-felfedezés és az emberiségbe vetett hit megőrzésének útján.

Klipes formában megismerhettük a címadó dalt és a The Steeple-t, ma pedig megkérkezett az újabb kisfilmes szerzemény, a Wicked Ways, amelyről így mesélt Lzzy:

Ebben a hátborzongató vallomásban szembenézek a bennem lévő sötétséggel, ám ez nem az első alkalom... Dustin Haney elképzelésének köszönhetően, aki a 'Back From The Dead' videónkért is felelős, visszatérek, hogy megvilágítsam azt a sötétséget, amit soha nem fogok elárulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5017887561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása