Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Jinjer - Call Me A Symbol

2022. június 08. - Jurancsik Eszter

ogimage_jinjer.jpg

Tavaly augusztusban, "Wallflowers" címmel adta ki negyedik albumát az ukrán Jinjer. Négy dalhoz - Vortex, Mediator, Wallflower, Disclosure! - készült kisfilm, majd sajnálatos módon Tatiana Shmayluk és a srácok kénytelenek voltak törölni az Észak-és Dél-Amerikába tervezett fellépéseiket az ukrán-orosz háború miatt.

A mai napon újabb szerzeményhez érkezett videoklip, amely a Call Me a Symbol címet viseli.

Hogy még jobb legyen a mai nap - úgy döntöttünk, hogy végre kiadjuk a Call Me A Symbol klipjét! Ezt a videót valahol egy tavaly őszi európai turnén forgattuk, és eredetileg március 8-án akartuk megjelentetni, de nyilvánvaló okokból elmaradt... a szám nem csak a #Wallflowers egyik legjobb dala, de most egy különleges és egyedi helyet foglal el a szívünkben... Egy olyan turnén forgattuk, ami majdnem meg sem történt a pandémia miatt... és most egy ilyen sötét időszakban jelenik meg, amikor országunkat megszállták és háború dúl hazánk utcáin. Nagyon reméljük, hogy ez a videó és a történelem ezen fontos időszaka új látásmódot ad az embereknek, hogy mindennek mindig két oldala van. Jó és rossz, igazságos és igazságtalan - becsüljük meg a jó időket, és nézzünk szembe a rosszal... de soha ne adjuk fel.

- áll a zenekar Facebookos bejegyzésében.

Íme, a videó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6017851821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása