Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Jinjer - Mediator+last minute buli augusztusban a Barba Negrában

2021. július 28. - Jurancsik Eszter

225096065_364902658339060_7643217060961100984_n.jpg

Augusztus 27-én jön ki a Jinjer új lemeze, amely kiadvány a Wallflowers címet viseli majd, és 11 dalt hallhatunk rajta. Az ukrán banda már megmutatta az első videót, amely a Vortex című szerzeményhez készült, a mai nappal pedig újabb számmal rukkolt elő a Tatiana Shmailyuk vezette zenekar: a Mediator című nótához forogtak a kamerák, plusz jó hír, hogy az együttest augusztus 17-én a Kreator és az Eluveitie társaságában ismét láthatják a magyar fanok - a buli a Barba Negrában kerül megrendezésre.

Az új dalról eképpen mesélt a brigád:

Ahogy múlnak az évek, rájövünk, hogy a körülöttünk lévő világ egyáltalán nem olyan, mint amilyennek vártuk. Gyermeki szemmel minden sokkal színesebbnek, jobbnak és derűsebbnek tűnt, nem igaz? Mikor fordult minden rosszra? Mikor vált minden olyan szürkévé? Ez tényleg a világ hibája volna? Vagy csak az a baj, hogy rossz célokat hajszoltunk... rossz munkahelyeket, terveket és eredményeket, ahelyett, hogy elfogadtunk volna egy fontos igazságot...

Íme, az új klip:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8416640738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása