Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Elhalasztja új albumának kiadását a Fallcie

2022. március 01. - Jurancsik Eszter

 68734332_940079372999121_4845487854584856576_n.jpg

Március 18-ára tervezte be a szentpétervári nu metalos Fallcie harmadik, "Volcano" című albumának megjelenését, amelyről napvilágot látott négy klipes dal is - az Alone With The Beast, a Hollow, a My Last Desire és az On A Leash

Azonban a Valentina Lavrinenko vezette csapat ma váratlanul bejelentette: az új korong csak július 29-én lesz elérhető, döntésük okaként pedig az orosz-ukrán háborút említették meg.

Kedves barátaink! Nehéz szívvel elhalasztjuk a 'Volcano' album megjelenését, valamint az azt követő orosz turnét. Úgy gondoljuk, nem bulizhatunk, miközben ártatlan embereket ölnek meg Ukrajnában. Emellett úgy döntöttünk, hogy a családjainkkal maradunk ezekben a sötét időkben. Hálás köszönet mindenkinek, aki írt nekünk és támogatja a zenekart! A Fallcie nemet mond a háborúra! Nincs mentség a gyilkolászásra. Mélyen elszomorít minket ez, és reméljük, hogy ez a rémálom minél hamarabb véget ér. Békét mindannyiuknak, a hozzátartozóiknak és barátaiknak. A 'Volcano' album július 29-én fog megjelenni. Bocsánatot kérünk mindenkitől, aki várta a lemezt. Azok, akik előrendelték az albumot és nem akarnak júliusig várni, kérjük, lépjenek kapcsolatba velünk a pénzük visszafizetéséért.

- áll a csapat Facebookos közleményében.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3317769612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása