Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Fallcie - Befejezi működését a zenekar

2023. december 26. - Jurancsik Eszter

242646159_1549329788740740_2780972072646741562_n.jpg

2017-ben, Szentpétervárott alakult a nu metalt játszó Fallcie, élén Irina Sidenko énekesnővel, ám csakhamar gazdát cserélt a mikrofon és Valentina Lavrinenko lett az új frontasszony. Zenei munkásságukra olyan együttesek vannak hatással, mint a Jinjer, az Infected Rain, a The Agonist vagy a Butcher Babies.

Három sikeres nagylemez után azonban ma a formáció bejelentette: befejezik a zenélést.

Kedves barátaink, ma nehéz szívvel úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a Fallcie nevű történetet.
Amikor belevágtunk, nem is gondoltuk, hogy milyen csodálatos utazás lesz ez, és miként fog alakulni. Visszagondolva kimondhatjuk, hogy csodálatos időszak volt, és büszkék vagyunk arra, amit elértünk!
Köszönetet mondunk a végtelen támogatásért a darkTunes kiadónak és a Massive Music booking ügynökségnek, hogy hittek a zenekarunkban! És persze köszönjük mindenkinek, aki hallgatta a zenénket, eljött a koncertjeinkre, és minden üzenetet, amit küldtetek nekünk. Csak ti motiváltatok minket arra, hogy előre menjünk és cselekedjünk! Szeretünk titeket! De most itt az ideje, hogy elköszönjünk! Ölelés! Fallcie.

- áll a csapat hivatalos közleményében, ám az okok nem kerültek felfedésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3018288853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása