Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Videón üzent a Jinjer basszusgitárosa

2022. február 26. - Jurancsik Eszter

k4neflma.jpeg

Február 24-én Oroszország miniszterelnöke, Vlagyimir Putyin megtámadta Ukrajnát. Ez a háború az ukránoknak nem újdonság, hiszen 2014 óta tart. Korábban a Jinjer már kifejtette álláspontját a dologról, amelyben kijelentették: semmi nem indokolja a háborút, amelynek eddig több, mint 200 halottja van, közöttük három gyermek is életét vesztette.

Most a zenekar basszusgitárosa, Eugene Abdukhanov videóüzenetet készített a rajongóknak, amelyben a következőket mondta:

Először is, a Jinjer minden Kijevben tartózkodó tagja viszonylag biztonságban és jól van, már amennyire ez lehetséges ezekben a sötét napokban. Másodszor, köszönjük minden rajongóknak a világon, hogy szolidaritást vállalnak velünk és az országunkkal, hogy szembeszálltak a Putyin által február 24-én itt, Ukrajnában kirobbantott barbár háborúval. Szeretnék szólni a civilizált világ minden emberéhez, minden rajongónkhoz, minden zenerajongóhoz, minden metálkedvelőhöz világszerte, nem számít, honnan jöttök, különösen, ha Oroszországban vagytok. Ezt a háborút nem lehet semmivel sem megindokolni, bármit is mondjon a propaganda. Senki sem érdemli meg azt, amin most itt Ukrajnában keresztülmegyünk. Ukrajna ártatlan emberei szenvednek. Nem a politikusokról beszélek és nem is a kormányunkról. A hazánk ártatlan emberei szenvednek... Kijev lakói a pincékben lévő óvóhelyeken tölti nappalait és éjszakáit. A gyerekek is itt töltik nappalokat és éjszakákat. Félnek. Nincs megfelelő élelmiszerük. Nincs elég vizük. Nincs semmi kényelmük. Megérdemlik ezt? 

Megtudhattuk azt is, miszerint a csapat énekesnője, Tatiana Shmayluk jelenleg Kaliforniában van férjével, a Suicide Silence dobosával, Alex Lopezzel, így ő teljes biztonságban van. Eugene arra kéri a rajongókat, hogy ahogyan csak tudnak, terjesszék a valós híreket, hogy mihamarabb véget érjen a háború.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6217767100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása