Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Körvonalazódik a Jinjer új albuma

2023. június 04. - Jurancsik Eszter

218600829_205991951452527_7234436114894954479_n.jpg

A németországi Rock Am Ring fesztiválon tette tiszteletét a Jinjer, a buli előtt pedig MoreCore.TV-nek adott interjút a banda basszerosa, Eugene Abdukhanov. 

A kijevi zenekar legutóbbi sorlemeze 2021 augusztusában jelent meg "Wallflowers" címmel, amelyet az eddigi legnyugtalanabb, legsötétebb anyagaként definiált a Tatiana Shmaylyuk vezette formáció.

Tavaly főként az ukrán-orosz háború kapcsán adtunk hírt a csapatról - minden koncertet adománygyűjtésre használnak fel, különleges pólókat terveztek, a bevételeket pedig segélyszervezetek számára juttatják el.

Eugene elárulta: dolgoznak a következő albumon, a dalok pedig már félkész állapotban vannak.

Rengeteg új zenét írtunk, amelyek már demo fázisban vannak. Most várunk arra, hogy eljöjjön az a pont, amikor azt mondjuk: "Oké, kezdjük el!" Ha ez megtörténik, stúdióba vonulunk és felvesszük az új lemezt. De a zene és a szövegek is már körülbelül 80%-ban elkészültek. 

- kezdte sorait a zenész, aki azt is elmondta, milyen lesz az album.

Minden lemezünkön van valami, ami a korábbiakon nem volt. Nehéz megmondani, hogy ez most konkrétan mi lesz. Nem akarok spoilerezni, de határozottan más lesz, mint a Wallflowers, amelyen egy kicsit a doom irányába is elmozdultunk, hiszen voltak rajta nagyon lassú és szenvedős részek is. Az új lemezen megint egy másik irányba megyünk el, talán a death metal felé. De nagyon erőteljes és groove-os lesz, ami letépi az arcod. 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2118138646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása