Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

A háború borzalmairól szól a Jinjer új albuma

2023. június 12. - Jurancsik Eszter

154785357_120561319995591_3033518858762908502_n.jpg

Mint arról korábban hírt adtunk, készülőben van az ukrán Jinjer új albuma. Eugene Abdukhanov, a banda basszerosa felfedte: a dalok 80%-a már elkészült, és ahogy úgy érzik, hogy eljött az idő, stúdióba vonulnak és felveszik őket.

A hétvégén az angliai Download fesztiválon lépett fel az együttes, a zenész pedig újfent érdekességeket osztott meg a korongról.

Miután befejeztük a nyári turnét, mindenképpen az új lemez elkészítése lesz a prioritás. Jóval agresszívabb lesz, mint a Wallflowers. 

A szóban forgó korong 2021 augusztusában jelent meg és szép sikereket könyvelhetett el vele a Tatiana Shmayluk énekesnő vezette csapat.

Ukrajna és Oroszország között 2022. február 24-e óta háború dúl, a zenekar pedig természetesen ebből is ihletet merített.

A háború által szült negatív energiákat beleöltük a zenébe. Vannak olyan dalok, amelyek akkor íródtak, amikor ágyúkkal és bombákkal támadták a hazánkat. Miközben én képtelen voltam a zenére koncentrálni, addig Vlad, a dobosunk rengeteg dalt írt. Amint vége lett az ostromnak, az orosz hadsereg visszavonult Kijevből, és a dolgok lecsillapodtak, akkor kattant valami a fejemben és én is elkezdtem írni. Minden ember máshogy kreatív, és azok a dolgok, amelyek körülötted történnek, nem tudnak elhatárolódni az alkotói folyamattól.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6918145360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása