Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jinjer: "Semmi nem indokolhatja az erőszakot!"

2022. február 24. - Jurancsik Eszter

ogimage_jinjer.jpg

Az egész világ az Ukrajna és Oroszország közötti háborúra figyel, amely ma reggel robbant ki - Oroszország ugyanis megtámadta szomszédját. 

A donyecki térségben található Gorlovka városából származó Jinjer többször kifejtette: zenéjükre mindig is hatással voltak a hazájukban átélt háborúk, Tatiana Shmayluk énekesnő pedig egyszer bővebben mesélt erről a témáról. A csapat tavaly augusztusban megjelent albumának, a "Wallflowers"-nek is jó pár tétele e témára épül.

A zenekar a következőket tette közzé Facebook-oldalán nemrégiben:

Kedves Mindenki, miközben ezt a bejegyzést írjuk, a Jinjer minden tagja és a családjaink biztonságban és épségben vannak. Igazán hálásak vagyunk minden rajongónknak világszerte a törődésért, a megkeresésért, valamint az együttérzésért és a támogatásért a zenekarunk és ami még fontosabb, az országunk iránt.

- kezdte sorait a banda.

Mint azt mindannyian tudjátok, ma, korán reggel, február 24-én Putyin háborút indított a szuverén és független Ukrajna ellen! Tudjátok, hogy ebben az időben nagyon számítunk rátok, a rajongóinkra minden országban- hogy támogassátok Ukrajnát és a békét az országunkban, ahogy csak tudjátok - különösen az oroszországi rajongóink, a Ti véleményetek számít most legjobban! Semmi sem indokolhatja az erőszakot és az ártatlanok halálát, és pontosan ez történik most az országunkban. Állítsák meg az ukrajnai háborút most!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9117765578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása