Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nyáron érkezik az új Arch Enemy-album: Deceivers

2022. január 27. - Jurancsik Eszter

272080368_481891513290491_872846578292888562_n.jpg

Két dallal jelentkezett a közelmúltban a svéd Arch Enemy, a Deceiver, Deceiver és a House Of Mirrors képében, amely szerzeményekhez videók is készültek.

A fiúk és kanadai énekesnőjük, Alissa White-Gluz ma bejelentették a várva várt hírt: 2022. július 29-én a boltok polcaira kerül tizenegyedik nagylemezük, a "Deceivers".

A zenekar legutóbbi albuma, a "Will To Power" 2017 szeptemberében jelent meg, igen szép sikerekkel gazdagítva a csapatot, hosszabb turnéra is indultak a lemezzel.

A dalok listája:

01. Handshake With Hell


02. Deceiver, Deceiver


03. In The Eye Of The Storm


04. The Watcher

05. Poisoned Arrow

06. Sunset Over The Empire


07. House Of Mirrors


08. Spreading Black Wings


09. Mourning Star


10. One Last Time


11. Exiled From Earth

A borító:

ae_4.jpg

Ám nem ez az egyetlen jó hír a formáció rajongótáborának: jövő héten ugyanis megérkezik a harmadik kislemezes dal, a Handshake With Hell.

Most ünnepeltük pályafutásunk 25. évfordulóját, és most adjuk ki a 11. stúdióalbumunkat, könnyen gondolhatjátok, hogy mostanra már csak sodródunk a korral, és csak a szokásos dolgokat csináljuk. A valóságban semmi sem állhatna távolabb az igazságtól, ha az Arch Enemyről és az új albumunkról, a 'Deceivers'-ről van szó.

- magyarázta Michael Amott gitáros az újdonság kapcsán.

Kétségtelenül mindig kihívást jelent egy lemezfelvétel, minden alkalommal magasabbra tesszük a lécet mind dalszerzői, mind produceri oldalról, és ez egy kicsit ijesztőnek tűnik, mielőtt belevágnánk. De ha egyszer nekikezdünk, és teljesen elmerülünk a kreatív folyamatokban, akkor tényleg olyan, mintha semmi más nem lenne a világon, és nagyon fókuszáltak vagyunk. És akár hiszitek, akár nem, a legtöbbször nagyon jól érezzük magunkat a zenélés közben! A 'Deceivers' megalkotása kapcsán sem volt ez másképp. Ismét kizártuk a külvilágot és mélyen belemerültünk a művészi világba. Azt hiszem, ezúttal igazán érdekes témát hoztunk elő zene és dalszöveg tekintetében, néhány dolog még felhúzhatja a szemöldökötöket - ám mindeközben megtartottuk a zenekar összes jellegzetes elemét. Végeredményben ez az Arch Enemy, teljes sebességgel és erővel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5716836498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása