Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Within Temptation: pénteken érkezik az új dal!

2021. június 23. - Jurancsik Eszter

wt_black_setvexy_web.jpg

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Within Temptation kollégáik példáját követve online koncertet tervez The Aftermath - A Show In Virtual Reality elnevezés alatt - július 8-án és 9-én láthatják a bandát a képernyőn keresztül a rajongók, magyar idő szerint 19 órakor. A jegyekről bővebb infó a banda honlapján olvasható.

Azt is felfedte a holland zenekar, hogy az első koncerten hallhatják élőben vadonatúj számukat, amely a Shed My Skin címet viseli. Sharon den Adelék új albuma már készül, amelyen két, tavaly bemutatott szerzemény is helyet kap majd, az Entertain You és a The Purge.

Sharon most elmondta: nem volt egyszerű megoldást találni a fanok kárpótlására.

Az egész világjárvány alatt nem voltunk hajlandóak streamelni. A varázslatos élményt, amit egy zenekar élőben való fellépése jelent - a közönség energiájával együtt -, nem lehet egyszerűen reprodukálni egy ilyen előadással. Szóval sokáig tanácstalanok voltunk. Aztán megtaláltuk a megoldást: egy olyan világot, amelyet a legmerészebb fantáziánk szerint formálhattunk, és amelyben mi, mint együttes, úgy léphetünk fel, hogy közben megőrizzük az élő koncertek dinamikáját és varázsát.

Az együttes most pedig bejelentette: június 25-én, azaz pénteken az új dal, a Shed My Skin debütálásra kerül, íme egy kis ízelítő:

img_7887.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3216602278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása