Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Crypta - Dark Night Of The Soul

2021. június 09. - Jurancsik Eszter

cropped-band-1_1.jpg

Két nap múlva kerül boltokba a brazil és holland lányokból álló Crypta első albuma - a csapatot a korábban Nervosából ismert Fernanda Lira énekes/basszer és Luana Dametto dobos hívták életre, maguk mellé véve az egykori Burning Witches-tag Sonia "Anubis" Nusselder és Tainá Bergamaschi gitárosokat.

A négyes műve Echoes of the Soul címmel lát napvilágot, amelyről két szerzeményt már a nagyérdemű elé tártak klipes formában is - a From The Ashes-t, amely a főnixmadár által is jelképezett újjászületés témáját boncolgatja, valamint a Starvationt, amely napjaink egyik legégetőbb társadalmi problémájáról, az éhezésről szól - ez pedig Fernandáék hazájában, Brazíliában is komoly méreteket ölt.

Tegnap került fel a Youtube-ra egy újabb kisfilm, amely a Dark Night Of The Soul című nótához készült, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1316587300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása