Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Júniusban érkezik a Crypta első albuma+klippremier

2021. április 07. - Jurancsik Eszter

cr.jpg

Miután Fernanda Lira basszer/énekes és Luana Dametto dobos 2020 tavaszán elhagyták a brazil Nervosa fedélzetét, azonnal meg is alapították új csapatukat, a Cryptát - két új taggal, a Burning Witches-ből ismert Sonia "Anubis" Nusselder és Tainá Bergamaschi gitárosokkal karöltve.

Miközben a Nervosa, amelyet Prika Amaral gitáros szintén négyfősre bővített, nemrégiben adta ki új lemezét, addig Fernandáék sem lógatják a lábukat: a csajok tegnap jelentették be, miszerint június 11-én, a Napalm Records kiadónál jelenik meg első albumuk, az Echoes Of The Soul, ezzel párhuzamosan pedig megjelent a készülő korong első kisfilmes nótája, a From The Ashes.

Fernanda így mesélt a szerzeményről:

A dal alapvetően a főnix jól ismert történetén alapul, de még filozofikusabb értelemben. Az élet folyamatosan változó ciklusairól, a sok végről és kezdetről, amelyeken át kell mennünk, és arról is, hogy hány régi énünknek kell metaforikus értelemben meghalnia ahhoz, hogy mint emberi lények, tovább fejlődjünk. És az ellenálló képességről is szól, amelynek birtokában ezeket az újjászületéseket átéljük.

Nem aprózták el a felvételeket a lányok, hiszen a számokat az a Jens Bogren keverte, aki olyan csapatokkal dolgozott már együtt, mint az Opeth, a Dimmu Borgir vagy a Sepultura.

Íme, a dallista és a borító:

 

01. Awakening
02. Starvation
03. Possessed
04. Death Arcana
05. Shadow Within
06. Under The Black Wings
07. Kali
08. Blood Stained Heritage
09. Dark Night Of The Soul
10. From The Ashes

cryptaechoescd.jpg

És az új dal, a From The Ashes:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1516492740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása