Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cristina Scabbia: "A közösségi média nem a valóságot mutatja..."

2021. április 11. - Jurancsik Eszter

band-photo-lacuna-coil-22698-920x584_2.jpg

Néhány nappal ezelőtt a Lacuna Coil frontasszonya Twitch-csatornáján jelentkezett be, ahol egyebek mellett a szociális médiáról is szót ejtett Cristina. Korábban már megszólalt a téma kapcsán, amely interjúban azt fejtegette, hogy a fiatalabb generációt elcseszték a közösségi oldalak, az internet.

Most újfent ezt a témát boncolgatta az olasz énekesnő, aki júniusban lesz 49 éves, ám huszonéveseket megszégyenítően fiatalos - eképpen kezdte mondandóját:

Csak azt látod az Instagramon, hogy milyen jó képek vannak ott. De ne feledjük, hogy ez nem a valóság! Gondoljunk bele, hogy egy gyönyörű modell fantasztikus, mindenki által szexinek tartott fotójának elkészülte után lehet, hogy a lány kiordítja a szívét is, mert csúnyának érzi magát, vagy talán szakított a barátjával, de ezt soha nem fogja elmondani. Bármikor, amikor hihetetlen hasizmokat és helyes srácok testét látod, olyan gondolatok járnak a fejedben, mint például: „Ó, Istenem. Bárcsak én lennék ő, ám emlékezz arra, hogy talán ez a srác belül teljesen bizonytalan. Lehet, hogy ez a fickó nem is tud elbeszélgetni egy másik emberrel, vagy kapcsolatot kezdeményezni, mert annyira elveszett.  

- ecsetelte a tőle megszokott, kendőzetlen őszinteséggel, utalva ismét arra, hogy a közösségi média, az influenszerek nem feltétlenül jó irányba terelik az internetezőket.

mg_0760s_cc52eac0-104d-4ea1-8074-2b89735c9e90.jpg

Tehát ne feledd, hogy ez nem valóság. Próbáld úgy szemlélni ezeket a képeket, hogy tudd, a csodás felvételek mögött egy teljesen ismeretlen ember van. Nem tudod, mit csinálnak. Nem tudod, hol laknak. Nem tudod, hogy szeretik-e az életüket vagy sem. Próbáljunk tehát a saját életünkre koncentrálni, mert ha túl sok időt pazarolunk mások életére, akkor a sajátunkét rövidítjük meg!

- zárta sorait Cristina, aki sosem szégyellt smink és szűrők nélküli fotókat posztolni magáról, nemrégiben pedig azoknak próbált segíteni, akik egészségesebben kívánnak élni, és motivációra van szükségük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7116497170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása