Bemutatta új gitárosát a Lacuna Coil

2024. október 07. 16:32 - Jurancsik Eszter

lacunacoiloct2024press_638.webp

Diego Cavallotti, aki 2016 óta erősítette a Lacuna Coilt, a nyár folyamán elbúcsúzott a milánói együttestől. Eközben a zenekar teljes lendülettel dolgozik következő lemezén, mely a "Sleepless Empire" címet viseli, és 2025. február 14-én kerül a rajongók kezébe.

Mostanáig rejtély övezte, ki veszi át Diego helyét, de ma végre lehullt a lepel a titokról. Az új tag neve Daniele Salomone, aki a szintén olasz D With Us melodikus death metal formáció gitárosa és énekese. Salomone 2012 óta van jelen aktívan a zenei színtéren.

"Rendkívül hálás vagyok a Lacuna Coilnak ezért a hihetetlen lehetőségért. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy segíthetek nekik. Nagyon köszönöm Cristinának, Makinak, Andreának és Richardnak, hogy bíznak bennem. Szóval igen, srácok, az ismeretlen ember én vagyok..."

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Daniele Salomone (@daniele_salomone_) által megosztott bejegyzés

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr418703110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása