Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Szintet kíván lépni következő albumával a Jinjer

2021. március 22. - Jurancsik Eszter

163064571_4109956652362510_4569597941327806058_o.jpg

A Jinjer utolsó albuma 2019 októberében, Macro címmel került boltokba, a rajongók pedig imádják a korongot - a dalokkal még Ausztráliába is eljutott a banda, ennek eredménye egy tavaly novemberben megjelent koncertlemez, amely Alive In Melbourne címmel jelent meg. A csapat szekere az utóbbi években hihetetlenül nagyot futott, Ukrajnát pedig egyértelműen ők tették fel a metáltérképre. 

Nemrégiben mi is megírtuk, hogy a Tatiana Shmaylyuk vezette társulat dolgozik negyedik albumán, amellyel a Macro nyomdokain kívánnak haladni. Most a gitáros Eugene Abdukhanov mesélt a készülő korongról:

Azok, akik követnek minket, biztosan tudnak arról, hogy a Jinjer a világjárvány kezdete óta az új anyagon dolgozik. Ez egyike azoknak a helyzeteknek, ahol még a legnagyobb és baj is néha pozitív eredményt hozhat. A turnék elmaradásától eltekintve minden rendben, sikerült kreativitásunkat és csalódottságunkat egy dologra összpontosítani, és új dalokat írni belőlük, véleményem szerint ezek a legjobb zenék, amiket valaha is írtunk. Összetett, de mégis pokolian fülbemászó, durva hangokkal és ami a legfontosabb: érzésekkel... Ez az új album még magasabb szintre emelheti a zenekart.

- mesélte a zenész, itt pedig egy stúdiófelvételt láthatsz a dobos, Vladislav "Vladi" Ulasevich munkájáról:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9916473076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása