Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megérkezett Noora Louhimo első szólódala!

2021. február 06. - Jurancsik Eszter

0401bbno.jpg

Nem titok, hogy a finn Battle Beast frontlánya, Noora Louhimo szólóalbumon dolgozik, amelyen a blues-rock-jazz elemeit hallhatjuk majd.

Korábban elmondta: a Battle Beast előtt soha nem énekelt metált, noha hallgatta a műfajt, egyik kedvenc énekese Dio, de legnagyobb példaképének Janis Joplint tartja. A legendás énekesnő szerzeményeit mindig nagy szeretettel énekelte, így bukkant rá a zenekar is a Youtube-on 2012-ben, amikor is új vokalistát kerestek a távozó Nitte Valo helyére. 

Noorát nemrég a Heart Healer kapcsán is hallhattuk, a projekt első videoklipjében ugyanis, amely az Into The Unknown című szerzeményhez készült, ő énekel. 

Noora készülő albuma Eternal Wheel Of Time And Space címmel fog a boltokba kerülni márciusban, most pedig megérkezett róla az első nóta és videó - íme a lemez címadó dala!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9516417684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása