Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Butcher Babies: nehezen szakítottak a Century Mediával

2021. február 01. - Jurancsik Eszter

butcher-babies.jpg

Tavaly adtuk hírül, miszerint a kaliforniai Butcher Babies még 2019 folyamán szerződést bontott lemezkiadójával, a Century Mediával. Ennek hátterére, okára a csapat nem tért ki, de elmondásuk szerint valami igencsak megváltozott, ezért döntöttek így.

Most egy podcastben a banda két frontlánya, Carla Harvey és Heidi Shepherd meséltek bővebben a témáról.

"Nehéz volt meghoznunk ezt a döntést. A kiadó pénzt ajánlott cserébe azért, hogy maradjunk."

- kezdte Heidi, majd így folytatta:

"Nem éreztük, hogy ez a dolog jól működne, és ki is merültünk. Azóta is sokat marcangoljuk magunkat, hogy vajon jól döntöttünk-e. Amikor aláírtuk a felmondást, ilyen gondolatok jártak a fejünkben: >>Basszus, mit csináltunk?!<< Ráadásul akkor már elkezdtük írni az új lemez dalait. De most, hogy a dalok egymás után jelennek meg, nem érezzük szarul magunkat."

- magyarázta az énekesnő, a zenekar pedig két dalt is kihozott a kiadóval történt szakítás után, elsőként a Bottom of a Bottle-t, majd a Sleeping With the Enemy-t. 

img_8640-edit.jpg

"A dolgok tehát rendben vannak most. Ez az egész olyan volt, mint egy szerencsejáték. Azt hiszem, mindenképpen kiszolgáltatott állapotba kerültünk, és ez komoly döntés volt."

Carla hozzátette: együttese nagyon összetartó, hiszen rajta és Heidin kívül még három zenész van a csapatban, és támogatják egymást. 

"Mindannyian elkötelezettek vagyunk a dolgok rendbe hozatala iránt, még akkor is, ha ez eltart egy ideig!"

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3116411034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása