Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Gőzerővel dolgozik új nagylemezén a Butcher Babies

2020. július 17. - Jurancsik Eszter

A kaliforniai csapat Lilith című albuma 2017 őszén került boltokba, amely korong igen szép sikereket ért el, a dalcsokorral pedig Európában is turnézott a Carla Harvey és Heidi Shepherd vezette társulat.

109512744_3513355448709847_6502411048936103408_n.jpg

Tavaly írtuk meg, miszerint a banda megkezdte negyedik nagylemezének munkálatait, még az sem okozott fennakadásokat, hogy 2019 júliusában Jason Klein basszusgitáros elhagyta a zenekart, hogy több időt tölthessen családjával. Azóta természetesen megtalálták a zenész utódját, Ricky Bonazza személyében.

Az Offstage With DWP-nek mesélt most a formáció - az együttes javában stúdiózik. Két hónappal ezelőtt Heidi, a csapat szőkesége a svájci Eluveitie frontlányával, Fabienne Ernivel beszélgetett a Corona Talk videosorozat keretein belül, akinek felfedte: a Butcher Babies és a Century Media lemezkiadó útjai egy évvel ezelőtt elváltak egymástól, ám ettől függetlenül a lemezfelvétel nem áll le, folytatják a munkát, mindeközben keresik új kiadójukat. 

"Nehéz döntés volt a Century Mediától való különválás. Eddigi pályafutásunk során velük voltunk, és 10 éve alakultunk. Itt, az Egyesült Államokban valami nagyon nem működött. De szeretjük a Century Mediát."

- Heidi szűkszavúan csak ennyit mondott a szétválásról, majd a mostani koronavírus-helyzet kapcsán eképpen vélekedett:

"Meglátjuk, mi történik. Nem tudom...olyan szomorú vagyok és félek, ugyanakkor tudom, hogy minden jóra fordul. És mi mind ugyanabban a csónakban evezünk. Mindannyian együtt vagyunk most."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9116012464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása