Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Nervosa - Under Ruins

2021. január 19. - Jurancsik Eszter

nnn_2.jpg

Nem kis pánikot keltett a brazil Nervosa rajongói körében tavaly, amikor az énekes/basszer Fernanda Lira és a dobos Luana Dametto bejelentették: kiszállnak a zenekarból, indoklásuk szerint a csapat már nem úgy működött, ahogy elképzelték. A magára maradt  gitáros lány, Prika Amaral azonban nem sokáig búsult: három ismert metálhölgyet állított maga mellé: az olasz Mia Wallace-t (Triumph Of Death, Abbath) gitárosnak, a dobok mögé a görög Mask Of Prosperoból ismert Eleni Nota ült, a mikrofon mögé pedig Diva Satanica, alias Rocío Vázquez került, akinek neve a spanyol Bloodhunter kapcsán csenghet ismerősen. 

A négyfősre bővült, nemzetközivé vált banda új albuma január 22-én kerül boltokba Perpetual Chaos címmel, két dalt pedig már láthattunk-hallhattunk, a Guided By Evilt és a korong címadó dalát. Ma megérkezett a friss videó, amely az Under Ruins nevű számhoz készült, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6116393082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása