Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új albumán dolgozik a Jinjer

2021. január 06. - Jurancsik Eszter

jinjer-2019-2828.gif

2019 októberében került boltokba az ukrán Jinjer Macro címet viselő legutóbbi stúdióalbuma, amellyel igen komoly sikereket ért el a zenekar, a koronavírus-járvány kitörése előtt jártak a koronggal Amerikában, Mexikóban és Ausztráliában is -utóbbi országban került rögzítésre az Alive in Melbourne című koncertlemez, amely 2020. november 20-án jelent meg.

Nemrégiben egy interjú keretein belül az énekesnő Tatiana Shmaylyuk és Eugene Abdukhanov gitáros elmondták: a koncert nélküli hónapokat új dalok írásával töltötték. Most Facebookján is megerősítette a csapat: készül a negyedik Jinjer-album.

"Új év. Új album. #jinjer4 hamarosan érkezik."

 

Az együttesnek egyébként dél-amerikai turnéját kellett félbeszakítania márciusban a pandémia miatt, eredetileg decemberben szerettek volna visszatérni a latin rajongókhoz, ám mivel a járvány nem csillapodott, nehéz szívvel, de törölték a bulikat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7716373860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása