Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Burning Witches: Seraina Telli kilépett!

Nem indokolta a döntését a zenészlány

2019. június 09. - Jurancsik Eszter

2015-ben született meg a csak lányokból álló heavy metal banda, a Burning Witches a svájci Bruggban, 2017 májusában pedig piacra dobták első albumukat, amely a csapat nevét kapta. A fiatal metálboszorkányok tavaly februárban a Nuclear Blast lemezkiadóval kötöttek szerződést, és a tavalyi Hexenhammer címet viselő stúdióalbum immár az egyik legnagyobb metál-kiadó gondozásában jelent meg. 

 

Tegnap azonban szomorú hírt közöltek Facebookos oldalukon: Seraina Telli, a banda énekesnője elhagyta a bandát. Nem tért ki a poszt arra, hogy a szőke szépség miért döntött így, de annyi biztos, hogy a másik négy lány - Romana Kalkuhl, Alea Wyss, Jeanine Grob és Lala Frischknecht - folytatják a munkát.

burningwitches2019band_638.jpg

Seraina Telli (középen) búcsút intett a Burning Witches-nek.

 

Azt nem árulta el a négyfősre fogyatkozott zenekar, hogy mikor lesz új énekesük, de rajongóik türelmét és megértését kérik.

"Igen, Seraina kilépett, szomorúak vagyunk, de ez az ő döntése. Viszont nem adjuk fel az álmainkat!"

- olvasható a bejegyzésben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3814885916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása