Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amy Lee szerint az Evanescence számára rendkívül kreatív év lesz 2019

Interjút adott az énekesnő

2018. december 29. - Jurancsik Eszter

2017 őszén jelent meg a Synthesis, az arkansasi banda negyedik stúdióalbuma - erre a kiadványra hat évig vártak a rajongók, hiszen a 2011-es, a csapat nevét viselő korong után hosszas szünet következett Amy Lee-ék háza táján. Tagcserék és művészi megújulás után került boltokba a Synthesis, amely azonnal komoly eladásokat produkált, idén ősszel pedig a lemezbemutató koncertből DVD felvétel is készült, amely szintén a fanok kedvence lett. 

evanescene_band_2018.jpg

Amy, a formáció énekesnője - aki kisfia hatására 2016-ban egy gyerekeknek szóló lemezt is készített- a pennsylvaniai 93.3 WMMR Rocks! rádióállomás vendége volt, ahol zenekara jövőre vonatkozó terveiről mesélt.

"Mindenki a fedélzeten van, jó pár koncertet fogunk adni a megszokott stílusban. A jövőre összepontosítunk."

- kezdte a 37 éves frontasszony, aki elárulta: nyitott arra az elképzelésre is, hogy hamarosan egy középlemezzel jelentkezzenek.

"Szeretem, hogy a dolgok változnak. Old school embernek tartom magam, sokféle zenét meghallgatok, rengeteg lemezem van. Nyitott vagyok, nem köteleződtem el egyetlen út mellett sem. Teljes mértékben el tudom képzelni, hogy legközelebb egy hosszú stúdiólemez helyett EP-t adjunk ki. Még nem tudjuk, mi lesz pontosan, de rengeteg ötletem van! Természetesen ennek megvalósítása sok időt igényel majd."

Az interjúból készült podcastet meghallgathatjátok ITT!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr814520950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása