Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Karanténban van Floor Jansen - beteg az énekesnő

Facebookján üzent a rajongóknak a Nightwish-frontasszony

2020. március 26. - Jurancsik Eszter

Miközben a Nightwish izgatottan készül vadonatúj lemezének, a Human :II: Nature-nek világra szabadítására, addig a banda holland énekesnője, Floor Jansen lebetegedett - az aranytorkú pacsirta otthon van karanténban, láz és influenzás tünetek gyötrik.

floor-jansen-nightwish.jpg

"Sokunk számára a világ igen mélyen megváltozott. A munkánál fontosabbá vált az egészség, a közösségi oldalaknál pedig a tudomány. Jelenleg mindannyian csak túlélünk, nem pedig élünk."

- kezdte mondandóját, majd igen ijesztő információt osztott meg magáról:

"Miközben írok, lázzal fekszem az ágyban. Múlt héten, kedden lebetegedtem, azóta az otthonunk melletti vendégházban vagyok karanténban."

Floornak 24-én lett volna szóló koncertje Amszterdamban, ám ezt pont a járvány miatt törölnie kellett.

 

"Mindannyiunknak valahol máshol kellett volna lennünk. Hálás vagyok, amiért erős szervezetem van, amely képes felvenni a harcot a vírusokkal, akár a koronavírussal küzdök most, akár mással. Remélem, ti rendben vagytok és jól érzitek magatokat, ha nem, akkor mihamarabbi gyógyulást nektek! Kérlek, kerüld az összejöveteleket, amíg csak lehetséges, maradjatok inkább otthon, kövessétek a hivatalos oldalakat, a kormányotok híreit és ne az álportálokat! Élvezzétek a Nap sugarait, olvassatok egy jó könyvet, tudva, hogy ennek nemsokára vége lesz!"

- zárta sorait a beteg frontasszony, akinek mi ezúton kívánunk jobbulást, akár a koronavírus, akár egy sima influenza támadta meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr715561764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása