Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Anette Olzon: "Vigyázzatok magatokra!"

Anette is megosztotta gondolatait a koronavírusról

2020. március 14. - Jurancsik Eszter

Több metálbanda törölte a napokban turnéjait a koronavírus-járvány miatt, gondoljunk a Lacuna Coilra, Tarjára vagy a Within Temptation-re.

A 2019 decemberében, a kínai Vuhan városában kitört járványnak jelenleg még nincs ellenszere, és 3,4%-os a betegség halálozási aránya - riasztó adat, és főleg az időseket veszélyezteti.

Európán belül Olaszországban a legsúlyosabb a helyzet, néhány napja a hatóságok sürgősségi karantént vezettek be, de hazánkban is óvintézkedések születtek: hétfőtől bezárnak az iskolák, a diákok online tanulhatnak.

A The Dark Element és az Allen/Olzon projektek frontasszonya, Anette Olzon is megosztotta gondolatait a témával kapcsolatban Facebookján - mint kiderült, az énekesnő megijedt, ugyanis néhány napja belázasodott és köhögés kínozza.

anette_3.jpg

"Itt az ideje az imáknak, hogy valóban elismerjük a koronavírus súlyosságát, születésem óta ez a legnehezebb időszak, amivel szembe kell néznünk. Ne menjetek dolgozni, ha betegek vagytok, ne engedjétek iskolába a gyerekeket se, ha betegek. Csak akkor utazzatok, ha ez elmúlik, de nem tudjuk, ez mikor várható."

- kezdte sorait az egykor Nightwishban daloló svéd csillag, majd így folytatta:

"Gondoljunk az idős emberekre, a krónikus betegségben szenvedőkre és az én korosztályom szülötteire, akiknél esetleg nagyobb a kockázata a vírus okozta tüdőgyulladás kialakulásának. Kedd óta itthon vagyok, amikor hirtelen lázam lett és köhögni kezdtem. Itt nem tesztelnek minket koronavírusra, így csak itthon kell maradnunk, ha rosszul érezzük magunkat. Vigyázzatok magatokra, legyetek bölcsek és mossatok kezet."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2615521462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása