Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Több koncertjét lemondta a Lacuna Coil a koronavírus miatt

Rajongói megértését kéri a banda!

2020. március 02. - Jurancsik Eszter

A koronavírus miatti óvintézkedések eredményeképpen az olasz Lacuna Coil törölni kényszerült jó néhány koncertjét - a zenekar ma tette közzé Facebookján a szomorú hírt.

85129462_106309034287427_3857548005301288960_n.jpg

A világot rettegésben tartó koronavírus 2019 december végén tört ki a kínai Vuhanban, ahonnan gyorsan terjedt tovább - elért Európába is, azon belül is éppen az olaszországi Milánóban alakult ki egy újabb gócpont, ahol Cristina Scabbia és zenésztársai is ténykednek. Korábban az énekesnő elárulta: ők nem félnek a betegségtől, élik a mindennapi életüket és magabiztosan tekintenek a jövőbe, ám sajnos az óvintézkedések keresztülhúzták a zenemágusok számításait.

A következő városokban nem tud fellépni a zenekar: Dubai, Bangkok, Melbourne, Sydney, Tokió, Oszaka, Jakarta, valamint a Szingapúrba tervezett bulit is le kellett mondaniuk. 

A csapat elmondta: rendkívül szomorúak a döntés miatt, de mivel Lombardia teljes területén jelen van a vírus, a biztonság érdekében inkább törlik a fellépéseket. Természetesen a jegyek árát visszakapják a rajongók.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7315500386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása