Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Különleges helyszínen forgatta új klipjét a Nightwish

Nemsokára érkezik a videó!

2020. január 23. - Jurancsik Eszter

A finn, holland és brit tagokat számláló Nightwish a napokban végre felfedte az április 10-én érkező új nagylemezének címét és dallistáját, azt pedig már szeptember óta tudni lehetett, hogy a csapat új videoklipen dolgozik.

nightwishpromo2020.jpg

A banda dupla CD-ből álló albuma a Human :II: Nature címet kapta, fő témája pedig az internet, a közösségi oldalak uralta világ lesz, és betekintést nyerhettünk a készülő első kisfilmbe, amely a Noise című szerzeményhez készült - egy rakás szelfivel, okostelefonnal és különleges képi megoldásokkal. 

A kiadványról  korábban az énekesnő Floor Jansen izgatottan így mesélt:

"Már az első dallamoknál azt mondtam: >>Ó, igen, ez az! Itt vagyunk!"<< Nagyon Nightwish lesz az új lemez, olyan, amilyet a rajongóink elvárnak!"

A zenekar most mesélt először a klipforgatásról, amely többek közt a londoni Természettudományi Múzeumban készült rögzítésre - ezzel ők voltak az első együttes, akik engedélyt kaptak arra, hogy e helyen forgassanak.

"Négy órát töltöttünk el ebben a fenséges épületben. Ritka kiváltság!"

- írja a csapat Twitter-oldalán.

Nem tudni pontosan, mikor láthatjuk a teljes videót, de a betekintőt - amely a  napokban elérhetővé vált- itt nézhetitek meg.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3115422170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása