Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új videóját forgatja a Nightwish!

Jövő évben pedig jön az új lemez!

2019. szeptember 30. - Jurancsik Eszter

A napokban írtuk meg, miszerint a finn/holland/brit tagokból álló együttes 2015-ös, Élan című dalának klipje elérte a 60 milliós feletti megtekintést. A számot az Endless Forms Most Beautiful címre keresztelt albumon hallhattuk, amely korong nem sokkal az Élan debütálását követően került boltokba. 

Tudjuk azt is, hogy gőzerővel készül az új album, amely a tervek szerint 2020-ban hódítja meg a világot. A készülő kiadvány immár a kilencedik nagylemeze lesz a csapatnak, egyben a második, amelyen a holland Floor Jansen énekel.

nightwish_concert_paris_grand.jpg

 

Rögös volt az út a korong felvételéig, hiszen a banda vezetője, Tuomas Holopainen 2017-ben kisebb alkotóművészi válságot élt át, nem tudta, hogyan fogja überelni a zenekar az Endless Forms Most Beautiful sikereit. Azonban másik projektje, az Auri -amelyet feleségével, Johanna Kurkela énekesnővel és Nightwish-beli kollégájával, a brit Troy Donockley-val hívott életre- megnyitotta az utat a dalszerzés felé, eloszlatva a zenemágus kételyeit.

Nemrég végre friss hírek érkeztek a Nightwish háza tája felől: a hatosfogat új videoklipjén dolgozik. A frontasszony Floor Instagramján egy rövid üzenetben tudatta a rajongókkal: hamarosan új kisfilmet láthatunk a zenekartól. Nem tudni ugyan, mikor jelenik meg a videó, mindenesetre érdemes nyitva tartani szemeinket.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

THANK YOU!! ❤️ "Shallow" number 1 in NL iTunes Charts! #no1 #shallow #itunes⠀ ⠀ Watch/Stream LINK IN BIO ⬅️⬅️⬅️⠀ ⠀ And a big thank you goes out to Marcel Fisser Band for the amazing support! @marcelfisser ⠀ ⠀ �� Translation:⠀ Number 1! Number 1! Number 1 in the iTunes charts (NL).⠀ Thank you for all the support and incredibly nice and sweet comments.⠀ I am completely overwhelmed & I am currently in my car and am on my way to Helsinki. Because of a music video recording with Nightwish. So there's exciting things happening, but I quickly wanted to leave a personal message.⠀ Number 1 on the iTunes Charts (NL). WOW! Thank you

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1715183006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása