Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Kiderült, mikorra várható az új Delain-album

2019. június 24. - Sarok Bettina

oh65f4lv2nqwbydxgmy7bf.jpg

Februárban dobta piacra újdonságát a holland Delain, a Hunter's Moon elnevezésű EP képében. A formáció köztudottan lázasan dolgozik vadonatúj korongján is, ám egyelőre a turnézás tölti be mindennapjaikat. A napokban azonban  az örömbe üröm is csordult, hiszen Merel Bechtold bejelentette távozását, mondván, itt az ideje, hogy a saját álmait kövesse.

A 27 éves tehetség elárulta, hogy továbbra is látható lesz a MaYaN köreiben, továbbá lerántotta a leplet új csapatáról is, ami a Dear Mother elnevezést kapta.

A Charlotte Wessels vezette brigád szekere viszont sebesen robog tovább, az énekesnő egy interjú keretein belül pedig elmondta, hogy reményei szerint 2020 elejére elkészül új nagylemezük:

Az egész nyári fesztiválszezon alatt felvételezünk,fellépünk,felvételezünk,fellépünk. Azt hiszem, hogy az album háromnegyede már elkészült. Figyelembe véve, hogy sokat turnézunk. Remélem, mire februárban eljutunk az Egyesült Királyságba már teljesen kész lesz az új lemez.

-mondta.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4514909794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása