Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Keményen kiosztotta követőit Charlotte Wessels!

2023. február 25. - Sarok Bettina

charlotte_wessels-news-10622.jpg

Charlotte Wessels a napokban tett közzé egy montázst közösségi oldalain, melynek keretein belül arról számolt be, hogy az est folyamán Lizzo koncertre megy, éppen ezért bűntudatot érez, amiért eladta azt a dzsekit, amit a Delain-koncertek alkalmával is viselt, és ami hasonló fazonból építkezik, amilyen hacukát Lizzo is visel a felvételen.

Az énekesnő követői ezzel két táborra szakadtak, voltak akik kellemes üzeneteket hagytak, és jó szórakozást kívántak az énekesnőnek, ám a fanok többsége otromba megjegyzésekkel árasztotta el a kommentszekciót, ezzel felháborítva az egyébként nyugodt természetű Charlie-t. Azonban a Delain egykori frontasszonya sem fogta vissza magát, ugyanis egy későbbi posztban tette helyre a rossz nyelveket.

Azt hiszem, hogy először fordult elő velem, hogy egy rakás kommentet kellett törölnöm a közösségi oldalaimról. Tegnap egy izgalmas bejegyzést tettem közzé arról, hogy megnézem Lizzót a csúnya, zsírfóbiás megjegyzések mennyisége azonban teljes mértékben lehangoló volt. Ha valakinek nem tetszik a zenéje vagy akár a kinézete, az még rendben van, de ezeket nem kell világgá kürtölni aljas támadás formájában. Létezhetetlen, hogy minden a kedvedre tegyen. És ne gyere nekem azzal, hogy » jaj, de hát a túlsúly egészségtelen «, mintha ez egy aggodalomra okot adó helyről jönne, amúgy meg, csak úgy mondom, hogy annak aki táplálkozási zavarokkal küzd, ezek a kommentek többet ártanak mint maga a plusz kiló. Egyébként Lizzo tegnap csodálatos volt, két órán keresztül fáradságot nem ismerve táncolt és énekelt. A »viccek« nem viccesek, a jó szándékú »tanács« pedig nem hasznos. Remélem találsz majd magadnak valami pozitívabb elfoglaltságot.

– fakadt ki az énekesnő, kinek álláspontját több kollégája is osztotta, ennek pedig hangot is adtak a kommentrészlegben.  

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Charlotte Wessels (@charlottewessels) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Charlotte Wessels (@charlottewessels) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6218058082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása