Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új klippel jelentkezett a Cellar Darling!

Tavasszal pedig új album!

2019. január 21. - Jurancsik Eszter

Anna Murphy énekesnő két zenésztársával, Ivo Henzivel és Merlin Sutterrel 2016-ban hagyta ott a svájci Eluveitie zenekart, majd megalapították saját projektjüket Cellar Darling néven.

Első nagylemezük, a This Is The Sound 2017 nyarán került boltokba, a csapat elismertségét pedig jól mutatta a tény, hogy ugyanezen évben az olasz Lacuna Coillal turnéztak Európában.

cellardarlingbandjan2019_638.jpg

Nemrégiben az Insomnia képében egy új dalnak lehettük fül-és szemtanúi, most pedig itt a második szám a március 22-én érkező új korongról - a banda választása a The Spell című szerzeményre esett, amely az album címadó dala. Ezzel egy időben Annáék felfedték az albumon rögzített számok címét is, valamint a borítóról is lerántották a leplet.

Íme, a dalok listája:

01. Pain 
02. Death 
03. Love 
04. The Spell 

05. Burn 

06. Hang 
07. Sleep 
08. Insomnia 
09. Freeze 
10. Fall 
11. Drown 
12. Love Pt. II 
13. Death Pt. II  

A lemezborító így fest majd:

cellardarlingthespell.jpg

És íme, az új videó!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1814580386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása