Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Meglepivel készül Tarja

Az énekesnő hamarosan újdonsággal jelentkezik.

2018. november 08. - Sarok Bettina

tarja-srf-2018-photo-by-diane-webb-6937.jpg

Az utóbbi években valósággal zajlik az élet Tarja háza táján, hiszen az énekesnő egyetlen évet sem múlaszt el úgy, hogy ne jelentetne meg valamilyen újdonságot. Idén nyáron piacra dobta második DVD-jét, ami az Act II elnevezést kapta, - és ami a 2012-es megjelenésű Act I folytatásának tudható be.

A vokalista néhány órája jelentette be, miszerint stúdióba vonult rögzíteni néhány dalt, amiről egyelőre mindössze annyit lehet tudni, hogy egy titkos projekt kedvéért kerül rögzítésre, és ami vélhetően egy duett lesz. Tarja további részleteket nem árult el, ám az ex-Nightwish-énekesnőt ismerve biztosan hatalmas meglepetés lesz.

 

View this post on Instagram

A post shared by Tarja Turunen (@tarjaofficial) on

 

Érdekesség, hogy december 7-én újra boltokba kerül a Nightwish egyik legmeghatározóbb DVD-je a 2006-os megjelenésű End Of An Era, ami Tarja utolsó munkája volt az általa is alapított finn metálzenekarral. A Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából nemrégiben megérkezett az első, már jól ismert ízelítő a Nemo című szám képében, ami egyenesen a kiadványról került kimásolásra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9714360629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása