Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megérkezett Doro új videója

Augusztusban pedig nagylemez!

2018. június 09. - Jurancsik Eszter

A németek metálkirálynője tavaly fedte fel titkát: új nagylemezt készül kiadni. A korong augusztus 17-ével kerül a boltok polcaira, olyan előadók vendégeskednek majd az újdonságon, mint a Sabaton énekese, Joakim Brodén, az Amon Amarth frontembere, Johan Hegg és szerepel a korongon és Mille Petrozza, a Kreator gitárosa is. 

onlineimage.jpg

"Ilyen nagyszerű skandináv zenészekkel igazán metálos lesz a lemez. Hallhattok rajta "nagy himnuszokat", pörgős számokat és balladákat is. Igazán gyilkos albumot ígérhetek nektek; de szerepel majd rajta még néhány meglepetés!"

- mesélte korábban az énekesnő az albumról, amelyről végre megjelent az első kislemezes nóta - az All For Metalhoz forogtak a kamerák, a dalban pedig a következő zenészeket is láthajuk: Mille Petrozza (KREATOR), Johan Hegg (AMON AMARTH), Chuck Billy(TESTAMENT), Warrel Dane (NEVERMORE, SANCTUARY), Jeff Waters (ANNIHILATOR), SABATONRoss The Boss (MANOWAR), Rock 'N' Rolf (RUNNING WILD), DETRAKTORTommy Bolan (ex-WARLOCK), Andy Brings és a The Ultimate Doro Clan.

Íme, a videó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2214033728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása