Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Noora Louhimo: "A következő album 100% heavy metal lesz!"

Dolgozik új korongján az együttes

2018. április 22. - Jurancsik Eszter

2017 februárjában került az üzletek polcaira a finn Battle Beast Bringer Of Pain című stúdióalbuma, amellyel hihetetlen sikereket ért el a banda. Noora Louhimo, a csapat énekesnője elárulta: elkezdtek dolgozni új anyagukon, amelynek dalai demo fázisban vannak.

artist-image_145270.jpg

"Konkrétumokat még nem mondhatok, de annyit elárulok: 100%-ban heavy metal lemez lesz!"

- fedte fel az énekesnő.

A banda a Delain és a Kamelot társaságában járja az Államokat, és az Antihero Magazine kapta mikrofonvégre Noorát, aki még a következőket mesélte:

"Amikor a színpadon állok, úgy érzem, szétrobbanok az energiától, varázslatos érzés! Boldognak és energiával feltöltöttnek érzem magam. Amikor hat évvel ezelőtt a zenekarba kerültem, nem gondoltam volna, hogy ez lesz az eddigi leghosszabb >>párkapcsolatom<<. (nevet) A Bringer Of Pain albummal még inkább felerősödött ez az érzés bennem."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4313856006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása