Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megszülettek Amanda Somerville ikrei

Az Exit Eden alapítója határtalanul boldog

2018. január 22. - Jurancsik Eszter

Az amerikai születésű, de évek óta Németországban ténykedő Amanda tavaly tudatta a rajongókkal, miszerint két évvel kislánya, Lana Elise születése után ismét áldott állapotban van, ráadásul férjével, Sander Gommans-szal dupla örömben részesültek, hiszen két kisbaba fogant meg méhében.

amanda_somerville.jpg

A 38 éves énekesnő terhessége első trimeszterében azonban nem várt gondok adódtak: Amanda elkapott egy légúti fertőzést, amellyel kórházba is került, ráadásul babái egészsége érdekében nem vehetett be semmit panaszai csillapítására. Amandának egy időre a hangja is elment a betegség miatt.

Szerencsére az Exit Eden szeptember22-én, Hamburgban tartott koncertjére már meggyógyult és színpadra tudott állni Anna Brunnerrel, Marina La Torracával és Clémentine Delauney-vel. 

Facebookján jelentette be a szőke szépség, miszerint néhány nappal ezelőtt életet adott ikreinek, két kislánynak - a csöppségek az Anya Jayne és a Juliet Marlies neveket kapták, és mind ők, mind édesanyjuk jól vannak. Mivel a bébik koraszülöttként jöttek a világra, egy ideig még kórházban maradnak Amandával, de az énekesnő boldogsága határtalan.

Gratulálunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4713595017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása