Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Crysalys - Moonlight Encounter

Chiara Malvestiti és a fiúk újra zenélnek

2017. szeptember 20. - Jurancsik Eszter
Mint ahogyan azt korábban megírtuk, az olasz Crysalys újra aktivizálta magát. A Porto Sant'Elpidio-i (Közép-Olaszország) formáció első és eddig egyetlen albuma 2011-ben, The Awakening Of Gaia címmel jelent meg, ám ezt követően a csapat hat évig nem hallatott magáról. 
 
crysalys.jpg
 
Eközben Chiara Malvestiti, az énekesnő, -aki a zenekar megalapítása előtt is már elismert volt az olaszországi opera világában- a Therionban is elkezdett dolgozni, ahol az amerikai Lori Lewist váltotta. Még tavaly hintették el a taljánok hogy idén új anyaggal jelentkeznek, néhány héttel ezelőtt pedig azt is felfedték, hogy új videójuk is készül. Az együttes ígéretet tett arra, hogy a jövőben nem tűnnek el ilyen hosszú időre, ám azt is elárulták: nem voltak biztosak abban, hogy a csapat folytatja a zenélést. Az új lemez megjelenéséről egyelőre nincsenek pontos információk, de addig is itt egy kis ízelítő az első videó képében - a férfi énekes neve egyébként Andy Pali és Sharksinyourmouth nevű banda frontembere.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9412882016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása