Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hamarosan érkezik Tarja új klipje!

Az új lemez pedig még idén boltokba kerül

2017. szeptember 12. - Jurancsik Eszter

tttt.jpg

Finnország hangja hónapokkal ezelőtt hozta izgalomba rajongótáborát, amikor is bejelentette: új albumot készül piacra dobni. Eddig csak annyit lehet tudni a korongról, hogy Tarja végzett a felvételekkel és a keverés is lezajlott, tegnap viszont egy kép kíséretében jelentette be az énekesnő: új videóval készül.

 

December 23-án pedig a finn szépség felfedi, hogy min dolgozott az elmúlt hónapokban, amelyek cseppet sem teltek unalmasan a Nightwish egykori frontasszonya számára. Turnézott -és hazánkban is fellépett- a tavalyi, The Shadow Self című korongjával, Argentínából Spanyolországba költözött családjával és egy kisebb orrműtéten is átesett, valamint nemsokára Közép-és Dél-Amerikában is koncerteket ad majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4712824544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása