Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Végre! Júniusban kiadja első albumát az Outlanders+dalpremier: A Peaceful Place (Return to the Oasis)

2023. április 28. - Jurancsik Eszter

torsten_tarja.jpg

Tarja Turunen, az egykori Nightwish-énekesnő 2011-ben alapította mellékprojektjét, az Outlanderst, zenésztársa a német Torsten Stenzel. A felállás valami egészen újszerűt alkotott: a zene a nyugodt, de lüktető elektronikus ütemeket Tarja érzelmes, klasszikusan képzett hangjával és egyedi gitárjátékkal ötvözi. A hangzás sejtelmes, gyengéd, mégis erőteljes, fülbemászó és álomszerű, egyszerre modern és klasszikus. A zene olyan ellentéteket tartalmaz, amelyek varázslatos módon vonzzák egymást.

2021 óta folyamatosan jelentkeznek kislemezekkel, amelyek eddig sorrendben a Closer To The Sky , a The Cruellest Goodbye, a Depeche Mode-klasszikus World In My EyesThe Sleeping IndianLand Of Sea And SunWe Own This SkyEchoes voltak.

Ma két nagyszerű hírrel is jelentkezett a formáció. Megjelent a nyolcadik dal, amely az A Peaceful Place (Return to the Oasis) címet viseli, illetve végre kiderült, mikor érkezik a nagylemez: a korong június 23-ával lesz elérhető. Előrendelhető ITT!

És íme, az új dal!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6818113010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása