Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Trees Of Eternity: újabb videóval emlékeznek Aleah-ra

Májusban megjelenhet a posztumusz album első dala is

2017. április 21. - Jurancsik Eszter

2016. április 18-án hunyta le örökre szemeit a Trees Of Eternity gyönyörű, tehetséges énekesnő-dalszerzője, Aleah Stanbridge, miután elveszítette a rákkal vívott harcát. 

A rettegett kórt 2013-ban diagnosztizálták a dél-afrikai születésű Aleah-nál, ám kis kihagyás után folytatta zenésztársaival a Hour Of The Nightingale című album felvételeit, amely tavaly novemberben került a boltok polcaira. Aleah párja, Juha Raivio elmondta: nem gondolta volna, hogy a lemez, amely néhai kedvesének állít emléket, ennyire sikeres lesz, többször szót ejtett arról, hogy végtelenül hálás a rajongóknak a szeretetért, amit tőlük kap. 

full_1.jpg

Április 18-án, Aleah halálának évfordulóján újabb videóval jelentkezett az örebrói csapat A Million Tears, a Broken Mirror és a Hour Of The Nightingale után, a The Eye Of The Night című szerzemény képében, amelyet a Youtube videómegosztó oldalon tekinthetünk meg.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Aleah posztumusz kiadványa -amelyet Juha a Hallatar csapattal és a Draconian énekesnőjével, Heike Langhans-szal karöltve készített el- hamarosan kapható lesz, a Hour Of The Nightingale-hez hasonlóan szintén a finn Svart Records kiadó gondozásában kerül majd forgalomba, a címe pedig Evenstar ("Esthajnalcsillag") lesz.

megjelent-a-trees-of-eternity-legujabb-albuma-01090257.jpg

Legfrissebb Facebookos bejegyzésében a csapat megható szavakkal emlékezett meg Aleah-ról, egyúttal köszönetet mondtak mindenkinek, aki megvásárolta az albumot:


"Köszönjük mindenkinek, aki megvásárolta a lemezt, életben tartva Aleah örökségét és terjesztve az ő zenéjét!"

 

A Hallatar legfrissebb posztjából kiderül, hogy Aleah posztumusz korongja elkészült, de a csapat saját lemezén is felhasználta az énekesnő verseit és dalszövegeit. Az album a No Stars Upon The Bridge címet viseli majd, a zenekar pedig megmutatta a borítót, amelyet Fursy Teyssier francia zenész és grafikus tervezett:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1412442909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása