Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új dal az Evanescence-től: Take Cover

Dallasban adták elő az új szerzeményt

2016. november 16. - Jurancsik Eszter

Amy Lee és csapata Észak-Amerikában turnézik, a dallasi koncerten pedig egy új szerzeménnyel, a Take Coverrel bűvölték el a közönséget. Amy a Blabbermouthnak elárulta, hogy új számokon dolgoznak, ennek egyik eredménye a szóban forgó dal is.

 

A csapat egy különleges ajándékkal is kedveskedik hatalmas rajongótáborának: december 2.-án megjelenik egy LP-box set, amely összesen hat lemezt foglal magában, és a The Ultimate Collection címet kapta. Ebben megtalálható lesz a három stúdiókorong (Fallen, The Open Door és Evanescence), valamint az Origin nevű demó-album, amely még 1999-ben került rögzítésre, de bolti forgalomba soha nem került. The Lost Whispers címmel egy különleges CD is megtalálható lesz a pakkban, amely a csapat összes bonus trackjét tartalmazza, illetve az Even In Death újra-rögzített, 2016-os verziója. 

evanescenceboxset2016_638-600x485.jpg

És ha ez még mind nem lenne elég, egy 52 oldalas könyvet is találhatunk a csomagban, amelyben kézzel írott dalszövegek, lemezborítók tervei, ritka képek és egyéb érdekességek is fellelhetők lesznek. 

evanescence2016band_638.jpg

 

Bár az eredeti felállásból már csak Amy maradt, a zenekar népszerűsége töretlen, ezt kívánják meghálálni ezzel a különleges pakkal – amely akár ideális karácsonyi ajándék is lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr511966165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása