Nightwish: megérkezett a The Day Of... videoklipje

2024. augusztus 13. 16:02 - Jurancsik Eszter

37i9dqzf1dz06evo1c7dis-default_1.jpg

Nemrégiben debütált a Nightwish második kislemeze The Day Of... címmel a közelgő "Yesterwynde" elnevezésű korongról, amely szeptember 20-án lát napvilágot, és egyben a banda tizedik stúdióalbuma lesz. Ez az új dal markánsan eltér a májusban megjelent Perfume Of The Timeless hangzásvilágától, mégis hasonló intenzitással és lendülettel ragadja meg a hallgatót.

Tuomas Holopainen, a zenekar alapítója mélyebb betekintést nyújtott a dal jelentésébe. Elmondása szerint a szerzemény arra hivatott emlékeztetni bennünket, milyen kiváltságosak vagyunk, hogy élünk, és arra ösztönöz, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk önmagunk kiteljesítéséért. A dal hatását hivatott tovább fokozni a mai nappal láthatóvá vált hivatalos videoklip, amely már megtekinthető:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5918465769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása