Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új kisfilmet villantott az Ignea - Camera Obscura

2024. április 28. - Jurancsik Eszter

334045266_2233249560395986_8277021587938433942_n.jpg

"Dreams of Lands Unseen" címmel napra pontosan egy évvel ezelőtt került boltokba az Ignea legújabb nagylemeze, amelyről klipes formában megjelent a Nomad's Luck, a a Dunes és az Incurable Disease

A Helle Bogdanova énekesnő vezette formáció ma újabb videóval rukkolt elő, amely a Camera Obscura című tételhez készült, és amely szerzeményt így vezette fel az ukrán zenekar:

A 2023-as tél árnyékot vetett Ukrajnára, és a valaha volt legkeményebb, leghidegebb időjárási viszonyokat hozta. A millióknak otthont adó, pezsgő városunk, Kijev sötétségbe borult, miután Oroszország lerombolta energetikai infrastruktúránkat. A könyörtelen támadások elszenvedése, a kétségbeeséssel való küzdelem és a túlélés érdekében történő folyamatos alkalmazkodás ellenére megtaláltuk a kitartást a talpon maradáshoz. Lenyűgöző, hogy a zűrzavar közepette még egy új albumot is sikerült kiadnunk tavaly tavasszal. Ez a lemez annak az erőnek és akaratnak a tanúsítványa, hogy legyőzzük a minket elárasztó kihívásokat.

A banda "Out of the Blackout" címmel több szerzeményt is rögzített élő verzióban, ebből a válogatásból látott napvilágot a Camera Obscura is.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr118392351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása