Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Ignea - Incurable Disease

2023. április 27. - Jurancsik Eszter

343412741_181100478207254_3748241909069953513_n.jpg

Április 28-án, azaz holnap dobja piacra vadonatúj albumát a kijevi Ignea, az újdonság pedig a "Dreams of Lands Unseen" címet kapta. A lemezről - amelynek tematikája egy Sofia Yablonska nevű karakter kalandjain alapul - már két kisfilmes szerzeménynek is fültanúi lehettünk, az első dal a Nomad's Luck, a második pedig a Dunes

A mai nappal megérkezett az új videoklipes tétel, az Incurable Disease.

Ma egy különleges utazásra viszünk benneteket a viharos, háborgó hullámokon.
Ez a különleges dal nem kapcsolódik semmilyen járványhoz vagy valós betegséghez. Ez egy óda Sofia Yablonska tenger iránti szerelméhez, amelyet a különböző típusú hajókon - a kis csónakoktól a hatalmas luxushajókig - megtett gyakori utazásai inspiráltak. Sofia lenyűgözőnek találta ezeknek a hajóknak a működését, a legénység munkáját és a vizek szépségét. A dal szövege Sofia és Helle perspektívájából is szól, mivel ő is osztozik a tenger iránti rajongásában  - a "gyógyíthatatlan betegségében".

- írja közösségi oldalain a Helle Bogdanova vezette formáció. Íme, a videó!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr418112468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása