Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Exit Eden - Femme Fatale

2024. január 10. - Jurancsik Eszter

nevtelen_1.png

Ősszel robbant a hír, hogy visszatér az Exit Eden. Ugyan az alapító Amanda Somerville családi okok miatt elhagyta a csapatot, Clémentine Delauney, Anna Brunner és Marina La Torraca újult erővel vetette bele magát a munkába, amelynek eredménye a január 12-én boltokba kerülő második album, a "Femmes Fatale".

Míg az első, "Rhapsodies In Black" (2017) című lemezen kizárólag popdalok metalköntösbe bújtatott változata szerepelt, addig az új korongon saját szerzemények is helyet kaptak.

A Marko Hietala közreműködésével felvett Run! és a Journey-feldolgozás Separate Ways képében már ízelítőt kaptunk a számcsokorból, a mai napon pedig a harmadik klipes dal is megérkezett, a Femme Fatale, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2518299759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása