Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amy Lee szívesen duettezne Shirley Mansonnel

2023. szeptember 07. - Jurancsik Eszter

fotojet_37.jpg

Mind az arkansasi Evanescence, mind a wisconsini Garbage ismert a mainstream zenében, nagyjából egy időben alakultak meg és bár a kezdet mindkét zenekar számára nehéz volt, mára hatalmas rajongótáborral büszkélkedhetnek.

Egy interjúban Amy Lee elárulta: szívesen énekelne együtt az alternatív rockbanda frontasszonyával, az 57 évesen is csúcsformában lévő Shirley Mansonnel. Korábban is tudni lehetett, hogy az énekesnő rajong a Garbage zenéjéért.

A Garbage hatalmas inspirációt ad számomra. Nagyszerű stílusuk van, és amikor játszanak, olyan, mintha egy egyveleg lenne az egész fellépés. Turnéztunk már velük, és mindig ott maradtunk, hogy megnézzük őket. Mindig is nagyon felnéztem Shirley-re, még mindig felrobbantja a színpadot. Csodálom a személyiségét és az erejét. 

- mesélte egy internetes magazinnak az énekesnő, majd kitért arra is, melyik dalt adná elő legszívesebben kolléganőjével:

Bármelyik Garbage-számot elénekelném vele! Különösen az Only Happy When It Rains-t, vagy a Stupid Girl-t. Nehéz lenne választani a két dal közül! A "Bleed Like Me" albumuk egyszerűen fenomenális volt. Ekkor váltam igazán a rajongójukká.

 

Anya lett a Burning Witches gitárosa

296671509_1499468920521744_2034864430428353918_n.jpg

Márciusban derült ki, hogy a Burning Witches gitárosa, Larissa Ernst első gyermekével várandós. A zenészlány, aki 2020 nyarán csatlakozott a metalboszorkányokhoz, határtalanul boldog, azonban terhessége miatt nem tudott csapattársaival tartani a turnékon. Helyét ideiglenesen az Iron Maidens tagja, Courtney Cox veszi át, amíg visszatér a zenekarba.

A svájci banda ötödik nagylemeze, a "The Dark Tower" májusban került boltokba, a csajok pedig szorgalmasan koncerteznek az albummal, amely szépen muzsikál a rajongók körében.

Tegnap Larissa közösségi oldalain jelentette be a hírt: két héttel ezelőtt életet adott kisfiának, és mind ő, mind a csöppség jól vannak. 

Hé metalarcok, remélem jól vagytok! Csak azt akartam tudatni veletek, hogy két hete megszületett a kisfiunk! Ő és az egész családunk egészséges, és már alig várjuk, hogy újra láthassunk titeket!

Sok boldogságot kívánunk!

 

süti beállítások módosítása